Wednesday, 7 December 2016

Shaklee Collagen Powder : Produk Shaklee untuk kulit cantik

Wah wah wah.. hujung tahun 2016 ni nampaknya ada offer best dari Shaklee... Shaklee Collagen Powder.. Memang tak asing lagi nama kolagen Shaklee ni. Pengguna-pengguna tegar Shaklee memang tertunggu-tunggu offer dari Shaklee ni. Bila dah ada offer ni semua dok pakat-pakat order.. Ye lah sebab kesannye yang sangat-sangat superb..  Memang berbaloi nak beli. 


Kalau anda nak tahu, Shaklee Collagen Powder (SCP) ni adalah salah satu produk Shaklee yang terbaik untuk cantikkan kulit. Yang specialnya pasal SCP ni ia dihasilkan dari ekstrak sisik ikan merah dan ditambah pula dengan 7 bahan aktif yang terdiri dari ekstrak biji Camellia Japonica, Ekstrak Pffafia, kolagen ikan, ekstrak kulit kerangan laut, lactobacillus achidophilus. vitamin C, Vitamin B2 & B6 yang mana kesemua bahan2 ni mempunyai fungsinya tersendiri.



Sebab bahan-bahan inilah SCP ni merupakan kolagen yang terbaik di pasaran dan sangat berbeza dari kolagen yang lain,

Ujian klinikal ke atas Shaklee Collagen Powder membuktikan 71% pengguna mempunyai tesktur kulit yang lebih gebu selepas mengggunakannya selama 8 minggu berturut-turut

69% peningkatan terhadap kelembapan kulit

75% peningkatan terhadap kelicinan kulit

90% peningkatan terhadap keserian wajah dan kulit


80% pengurangan kedutan diwajah

Yang bestnya sebelum diedarkan di pasaran, saintis-saintis Shaklee dah buat ujikaji dulu tau. Bukan sehari dua punya ujikaji. Nak keluarkan produk yang bagus mestilah melalui ujikaji terlebih dahulu. So, tak perlu lah nak risau untuk cuba SCP ni ye. Jom kita tengok testimoni pulak.

Testimoni Shaklee Collagen Powder untuk kulit cantik


Testimoni 1


Testimoni 2


Testimoni 3

Testimoni 4




Testimoni 5



Horayyyy!! Bestkan bila dah baca testimoni-testimoni ni.. Terus rasa teruja nak cuba kan? InsyaAllah bila konsisten makan untuk 4 bulan, anda akan dapat rasa perubahan yang ketara pada kulit anda nanti.. Kalau tak percaya, cuba lah.. 😊

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan SCP ni, anda boleh hubungi saya segera. Sebarang pembelian dari blog ini akan mendapat konsultasi secara PERCUMA


0 comments:

Post a Comment

Hai Saya Inajay. Pengedar Aktif Shaklee sejak 2011

Bonjour & Welcome

Seorang WAHM, ibu kepada seorang puteri, 2 putera kembar dan seorang putera.

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Jom Beli Secara Online Guna Kad Kredit/Debit

Hubungi Saya

Hubungi Saya

Jom Like Mama Twin Punya Cerita

Popular Posts

Arkib Blog

Follow by Email

Powered by Blogger.