Friday, 26 May 2017

Krim Semulajadi Paling Sesuai Untuk Masalah Kulit Kering

Korang tau tak hampir semua krim atau losyen yang ada di pasaran mempunyai bahan-bahan yang akan mendatangkan kesan buruk dalam jangka masa panjang seperti :


  • Beta hydroxy acids: Salicylic acid, 3-hydroxypropionic acid, trethocanic acid and tropic acid pada krim pemutih muka.
  • Krim sunscreens: Avobenzone, homosalate, octisalate, octocrylene, oxybenzone, oxtinoxate, menthyl anthranilate and oxtocrylene.
  • Bahan pemutih kulit seperti hydroquinone, idrochinone and quinol/1-4 dihydroxy benzene/1-4 hydroxy benzene.
  • Bahan plastik dan pengawet mengandungi propyl, butyl, isopropyl, isobutyl dan methyl parabens.
  • Bahan plastik dan pewangi sentetik mengandungi diethyl dan dibutyl phthalates.
Dan banyak lagi...


Macamana cara nak elakkan guna krim ni jika kulit saya kering? Jawapannya dah tentulah Krim Herbal Blend Shaklee


Apa itu Krim Herbal Blend Shaklee?


Krim yang diperbuat dari bahan-bahan herba seperti :

  • Sage leaf - merawat masalah kulit dan gigitan serangga
  • Horse Cheesenut Sead - merawat alergi pada kulit
  • Yarrow - menyembuhkan luka
  • Rosemary Leaf - musuh bagi serangga, nyamuk, ulat, lalat dan kumbang
Jika korang hadapi masalah kulit kering, boleh lah cuba krim ni. Sangat-sangat recomended!! Juga sangat sesuai digunakan oleh bayi kerana ia selamat.. 

Nak dapatkan Krim Herbal Blend? Anda boleh dapatkan Krim Herbal Blend dengan 2 cara :

Cara 1 : Anda boleh terus klik ke KRIM HERBAL BLEND  dan membuat pembelian terus melalui website Shaklee dengan bayaran menggunakan Kad Debit / Kad Kredit. Penghantaran adalah melalui GDEX / CITYLINK

Cara 2 : Anda boleh menghubungi saya untuk mendapatkan produk yang mana paling sesuai dengan anda, tips dan cara pengambilan yang betul dan konsultasi mengenai penggunaan produk secara PERCUMA.

Hubungi saya :

Azrina Mohd Jaafar
Shaklee ID : 859750
Call/ SMS/ Whatsapp : 013-6969805



**Pembelian produk dari pengedar yang tidak berpengalaman menyebabkan anda tidak dapat konsultasi yang terbaik untuk menyelesaikan masalah anda




Wednesday, 24 May 2017

Syukurlah, batuk kering yang dialami selama ni sembuh akhirnya

Pernah tak korang kena batuk yang tak sembuh-sembuh? Dah berbotol ubat batuk ditelan pon tak jugak sembuh.

Alkisahnya.. sorang ni terpaksa ambil Vivix sebab kawan officenya tuduh dia ada TIBI. Aduhai.. terus dia beli Vivix dan kesannya.... baca kat poster ni ye.... 




Nak dapatkan Vivix? Anda boleh dapatkan Vivix dengan 2 cara :

Cara 1 : Anda boleh terus klik ke VIVIX dan membuat pembelian terus melalui website Shaklee dengan bayaran menggunakan Kad Debit / Kad Kredit. Penghantaran adalah melalui GDEX / CITYLINK

Cara 2 : Anda boleh menghubungi saya untuk mendapatkan produk yang mana paling sesuai dengan anda, tips dan cara pengambilan yang betul dan konsultasi mengenai penggunaan produk secara PERCUMA.

Hubungi saya :

Azrina Mohd Jaafar
Shaklee ID : 859750
Call/ SMS/ Whatsapp : 013-6969805



**Pembelian produk dari pengedar yang tidak berpengalaman menyebabkan anda tidak dapat konsultasi yang terbaik untuk menyelesaikan masalah anda

Sakit Osteoartritis Ayah Kian Pulih Dengan Amalkan Suplemen Shaklee

Apa itu Osteoartritis?


Osteoartritis adalah penyakit di mana sendi terasa sakit dan kaku. Biasanya terjadi pada lutut, paha dan tulang belakang. Kadang-kadang, ia juga boleh terjadi pada sendi di tangan. 


Jom kita lihat pengalaman ayah Puan Silawati yang mengalami penyakit Osteoartritis kian pulih dengan supplement Shaklee..

Apa korang rasa bila ayah korang yang dah 16 tahun menghidap Osteoathrithis, dulu siap kena usung nak ke klinik dan hospital. Dulu kalau gerakkan kaki bunyi berkeriuk macam engsel pintu berkarat, berjalan siap keluar bunyi macam tulang berlaga.
.

Ayah memang dah wajib operate masukkan besi dekat left hip joint, tapi sebab kerenah birokrasi, doktor batalkan balik operation. Dari boleh bawak motor, sekarang tak boleh langsung, dari bawak kereta manual kena tukar kereta auto. Dulu nak angkat kaki pun susah. Guna tongkat pun jalan slow-slow je. Dalam rumah guna kerusi roda..Tapi, sejak kebelakangan ini, ayah dah boleh berjalan tanpa tongkat, walaupun jarak tak berapa jauh. Boleh dukung cucu dari dalam rumah bawak ke kereta di luar rumah dan malam ini pergi makan kat Mydin Mall, ayah lupa nak bawak tongkat tapi Alhamdulillah ayah boleh jalan macam biasa dari parking ke tempat makan..Satu je Cik Laa nak cakap, ALHAMDULILLAH. Rasa sangat-sangat bersyukur. Alhamdulillah, 3 tahun konsisten Vivix, ini hasilnya. Syukur sangat-sangat sebab tu kalau korang menyampah bila Cik Laa share pasal Shaklee, Cik Laa tak kisah sebab korang tak rasa apa yang Cik Laa rasa. Rasa syukur sangat-sangat. Allahuakhbar, sungguh besar nikmatMu ya Allah. Tak tahu nak cakap macam mana..
Korang doa lah semoga Cik Laa terus berjaya dgn Shaklee. Dapat supply Vivix untuk ayah dan mak setiap bulan. Doakan Cik Laa ye. Semoga Allah makbulkan doa-doa kalian. Amin....




Nak dapatkan Vitamin untuk Osteoartritis? Anda boleh dapatkan Vitamin untuk Osteoartritis dengan 2 cara :

Cara 1 : Anda boleh terus klik ke Vitamin untuk Osteoartritis dan membuat pembelian terus melalui website Shaklee dengan bayaran menggunakan Kad Debit / Kad Kredit. Penghantaran adalah melalui GDEX / CITYLINK

Cara 2 : Anda boleh menghubungi saya untuk mendapatkan produk yang mana paling sesuai dengan anda, tips dan cara pengambilan yang betul dan konsultasi mengenai penggunaan produk secara PERCUMA.

Hubungi saya :

Azrina Mohd Jaafar
Shaklee ID : 859750
Call/ SMS/ Whatsapp : 013-6969805



**Pembelian produk dari pengedar yang tidak berpengalaman menyebabkan anda tidak dapat konsultasi yang terbaik untuk menyelesaikan masalah anda

Tuesday, 23 May 2017

Atasi masalah gastrik di bulan puasa tanpa ubat

Gastrik di bulan puasa memang tak dapat dinafikan. Bagi anda yang sememangnya ada masalah gastrik pasti akan menghadapi masalah ni juga semasa berpuasa. Macamana ye nak selesaikan masalah ni? Bagi anda yang menghadapi masalah gastrik, anda boleh cuba mengamalkan Set Gastrik Shaklee.


Apa yang ada dalam Set Gastrik Shaklee?




ESP


  • ESP penting untuk pemulihan (elakkan susu)
  • satu hidangan ESP bersamaan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu rendah lemak, tiada kolestrol, tiada asid uric dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia.
  • Kadar Indeks Glisemik yang rendah (G.I) iaitu 39.
  • ESP juga bertindak sebagai pembekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan.
  • Sangat digalakkan diambil semasa bersahur kerana ESP juga termasuk juga di dalam Set Berpuasa Shaklee

PEPERMINT GINGER PLUS


  • Membantu pencernaan dengan merangsang pengaliran cecair pencernaan semulajadi
  • Kombinasi 4 herba dari Barat dan Timur, dan dihasilkan di bawah prosedur standard dengan melalui penggunaan teknologi sains yang terkini.
  • Mengandungi Pudina, Halia, Pokok Adas(fennal) dan cekur manis(anise).

Pudina
Melegakan otot perut, ia mempunyai kesan penenang. Membantu dalam penghadaman, mabuk laut/darat, membantu melegakan kesakitan gastrik, pedih ulu hati dan cirit-birit. Selain itu, ia melegakan kesan-kesan sampingan seperti muntah dan kehilangan selera makan yang timbul daripada rawatan kimoterapi. Pudina merangsang pengeluaran peluh, oleh itu, ia menyekat demam apabila seseorang itu dijangkiti selsema. Perasaan sejuk dan menyegarkan daripada pudina membantu memelihara pemikiran yang jelas dan tetap fokus.

Halia - 

Masyarakat Cina telah menggunakan halia lebih dari 2 ribu tahun lamanya. Halia merangsang rembesan enzim Salvia untuk pencernaan makanan. Ia melegakan ketidakselesaan perut dan usus, sakit haid, loya dan mual angin bahawa halia menghalang muntah selepas pembedahan pesakit wanita; penyelidik di Switzerland medapati halia adalah berkesan sebagai remedi lain seperti merawat mabuk laut. Laporan penyelidikan awal telah merumuskan bahawa halia adalah berkesan dalam merawat/ mencegah masalah kesakitan ketika dalam perjalanan / pengembaraan.

Pokok Adas(fennal) -
Orang-orang Eropah mengambil biji adas selepas makan untuk menghilangkan kembung perut. Ia melegakan sakit perut, melegakan gejala flu. Juga, ia membantu dalam masalah alergi pada saluran usus.

Cekur manis(anise) - 
Digunakan oleh orang-orang Mesir Purba. Ia melegakan masalah pencernaan dan gejala kesakitan haid, batuk dan kahak. Meransang rembesan jus gastrik untuk pencernaan, menahan kulat yang menyebabkan penyakit kulit yang biasa, melegakan haba di musim panas dan lembap, memberi peredaran tenaga di dalam badan dan lembut pada perut


ALFALFA COMPLEX



  • Mengurangkan keasidan dan inflamasi
  • Baik untuk perubahan patologi di dalam usus dan perut. Memperbaiki masalah salur penghadaman seperti kembung, hyperadicity, ulser gastrik, hepatitis dan sembelit

OSTEMATRIX

  • Memperbaiki hiperaktiviti perut dan Sakit gastrik

Apa kata mereka yang telah mengamalkan Set Gastrik Shaklee?

Testimoni 1


Testimoni 2


Testimoni 3
 Testimoni 4

Testimoni 5

Sengsara Gastrik Kronik 10 Tahun Terubat Secara Tak Sengaja? Biar Betul... from iReach HD on Vimeo.


Nak dapatkan Set Gastrik Shaklee? Anda boleh dapatkan Set Gastrik Shaklee dengan 2 cara :

Cara 1 : Anda boleh terus klik ke SET GASTRIK SHAKLEE dan membuat pembelian terus melalui website Shaklee dengan bayaran menggunakan Kad Debit / Kad Kredit. Penghantaran adalah melalui GDEX / CITYLINK

Cara 2 : Anda boleh menghubungi saya untuk mendapatkan produk yang mana paling sesuai dengan anda, tips dan cara pengambilan yang betul dan konsultasi mengenai penggunaan produk secara PERCUMA.

Hubungi saya :

Azrina Mohd Jaafar
Shaklee ID : 859750
Call/ SMS/ Whatsapp : 013-6969805



**Pembelian produk dari pengedar yang tidak berpengalaman menyebabkan anda tidak dapat konsultasi yang terbaik untuk menyelesaikan masalah anda

Monday, 22 May 2017

11 Set Vitamin Shaklee Yang Terlajak Laris Di Pasaran

Bagi memudahkan customer kami, kami telah menyusun beberapa set vitamin yang paling sesuai diambil bergantung pada keperluan mereka. Ini adalah bertujuan untuk memudahkan customer kami membuat pilihan berdasarkan keperluan dan juga bajet mereka. Tapi ingat ye, shaklee bukannya ubat untuk merawat, Shaklee adalah supplement yang membantu untuk menyokong kesihatan.

11 Set Vitamin Shaklee Yang Terlajak Laris Di Pasaran









3) SET PENYUSUAN IBU




4) SET KAWALAN GULA




5) SET KURUS




6) SET KESIHATAN JANTUNG




7) SET TEKANAN DARAH TINGGI




8) SET RESDUNG




9) SET KESUBURAN 



10) SET KOLESTROL TINGGI




11) SET DETOKS




Nak dapatkan Set Vitamin Shaklee? Anda boleh dapatkan Set Vitamin Shaklee dengan 2 cara :

Cara 1 : Anda boleh terus klik ke SET VITAMIN SHAKLEE dan membuat pembelian terus melalui website Shaklee dengan bayaran menggunakan Kad Debit / Kad Kredit. Penghantaran adalah melalui GDEX / CITYLINK

Cara 2 : Anda boleh menghubungi saya untuk mendapatkan produk yang mana paling sesuai dengan anda, tips dan cara pengambilan yang betul dan konsultasi mengenai penggunaan produk secara PERCUMA.

Hubungi saya :

Azrina Mohd Jaafar
Shaklee ID : 859750
Call/ SMS/ Whatsapp : 013-6969805



**Pembelian produk dari pengedar yang tidak berpengalaman menyebabkan anda tidak dapat konsultasi yang terbaik untuk menyelesaikan masalah anda

Tips rawat masalah buasir ketika hamil

Aduhh!!! stressnya kalau terkena buasir time hamil ni.. Ditambah pulak masalah sembelit, lagi teruk la keadaan buasir tu. Bila bersalin pulak, lagi bertambah teruk. Eh, jom la kita tonton video ni. Perkongsian pengalaman dari Puan Farah Qurratun Aini yang dah bebas dari masalah buasir setelah mengamalkan produk Shaklee





Nak dapatkan Set Berpantang Shaklee? Anda boleh dapatkan Set Berpantang Shaklee dengan 2 cara :

Cara 1 : Anda boleh terus klik ke SET BERPANTANG SHAKLEE dan membuat pembelian terus melalui website Shaklee dengan bayaran menggunakan Kad Debit / Kad Kredit. Penghantaran adalah melalui GDEX / CITYLINK

Cara 2 : Anda boleh menghubungi saya untuk mendapatkan produk yang mana paling sesuai dengan anda, tips dan cara pengambilan yang betul dan konsultasi mengenai penggunaan produk secara PERCUMA.

Hubungi saya :

Azrina Mohd Jaafar
Shaklee ID : 859750
Call/ SMS/ Whatsapp : 013-6969805



**Pembelian produk dari pengedar yang tidak berpengalaman menyebabkan anda tidak dapat konsultasi yang terbaik untuk menyelesaikan masalah anda

Thursday, 18 May 2017

Rawat sindrom carpal tunnel secara selamat dan semulajadi

Carpal Tunnel Sindrom? Apa tu?


Carpal tunnel ni terjadi bila saraf median pada pergelangan tangan tersepit akibat terowong yang berada di bahagian tapak tangan sendi pergelangan tangan menjadi semakin sempit.

Terowong ini sebenanye berfungsi untuk memberi laluan dan perlindungan kepada saraf median ke bahagian tangan dan sembilan tendon lain untuk menggerakkan bahagian tangan.

Bila ada tekanan pada saraf median ini,  maka ia tidak boleh berfungsi dengan normal serta menimbulkan rasa sakit dan kebas, seterusnya melemahkan bahagian tangan.

Senang cerita, carpal tunnel ni adalah rasa kebas pada tangan.. 




Simptom sindrom carpal tunnel


1) Rasa kebas pada bahagian tangan dan jari-jari tangan terutamanya ibu jari, jari telunjuk, jari hantu dan jari manis tetapi tidak pulak berlaku pada jari kecil. Rasa kebas ini akan menjadi lebih kuat terutamanya semasa memandu, semasa memegang objek seperti telefon atau surat khabar atau semasa bangun dari tidur. Kebanyakan pesakit akan menggoyangkan tangan mereka untuk mengurangkan simptom tersebut.

2. Sakit pada sendi pergelangan tangan sehingga ke lengan atas, bahu atau ke tapak tangan dan jari, terutamanya selepas menggunakan tangan secara berterusan atau menggunakan tangan dengan kuat.

3. Rasa lemah pada bahagian tangan dan boleh menyebabkan objek yang dipegang akan jatuh.

Punca berlakunya sindrom carpal tunnel

1) Penyakit lain yang melibatkan gangguan hormon seperti diabetes, gangguan tiroid dan menopaus atau keadaan yang menyebabkan takungan cecair badan seperti wanita hamil dan amyloid.

2) Penggunaan tangan yang berulang-ulang secara berpanjangan atau kecederaan pada bahagian pergelangan tangan.

3) Wanita mengalami tiga kali lebih risiko berbanding dengan lelaki. Kebanyakannya berlaku selepas menopaus.

4) Keturunan : Ini berkaitan sekiranya ada di kalangan saudara-mara yang mengalami keadaan fizikal yang sama, seperti bentuk pergelangan yang sama.

5) Perubahan hormon seperti pada pesakit yang mengalami gangguan tiroid, obesiti, diabetes, wanita yang hamil dan mereka yang menggunakan pil perancang keluarga. Sindrom Carpal Tunnel yang berlaku semasa hamil biasanya akan hilang selepas melahirkan anak.

6) Mereka yang merokok juga akan mengalami simptom Sindrom Carpal Tunnel yang lebih teruk berbanding mereka yang tidak merokok.

Cadangan supplement untuk merawat sindrom carpal tunnel secara selamat dan semulajadi


  • Vivix
  • Omega Guard
  • B Complex
  • Ostematrix

Apa kata mereka yang dah cuba supplement Shaklee untuk merawat sindrom carpal tunnel

Testimoni 1


Testimoni 2


Testimoni 3




Nak dapatkan Set Kebas Shaklee? Anda boleh dapatkan Set Kebas Shaklee dengan 2 cara :

Cara 1 : Anda boleh terus klik ke SET KEBAS SHAKLEE dan membuat pembelian terus melalui website Shaklee dengan bayaran menggunakan Kad Debit / Kad Kredit. Penghantaran adalah melalui GDEX / CITYLINK

Cara 2 : Anda boleh menghubungi saya untuk mendapatkan produk yang mana paling sesuai dengan anda, tips dan cara pengambilan yang betul dan konsultasi mengenai penggunaan produk secara PERCUMA.

Hubungi saya :

Azrina Mohd Jaafar
Shaklee ID : 859750
Call/ SMS/ Whatsapp : 013-6969805



**Pembelian produk dari pengedar yang tidak berpengalaman menyebabkan anda tidak dapat konsultasi yang terbaik untuk menyelesaikan masalah anda

Masalah resdung tiada lagi dengan Set Resdung Shaklee

Dalam entri sebelum ni saya ada terangkan macamana nak atasi masalah resdung dengan Set Resdung Shaklee kan? Ok hari ni saya nak share dengan korang semua testimoni dari Puan Nurhafizah Bt Zamri tentang masalah resdungnya yang dah hilang bila amalkan Set Resdung Shaklee. Jom kita tonton..








Nak dapatkan Set Resdung Shaklee? Anda boleh dapatkan Set Resdung Shaklee dengan 2 cara :

Cara 1 : Anda boleh terus klik ke SET RESDUNG SHAKLEE dan membuat pembelian terus melalui website Shaklee dengan bayaran menggunakan Kad Debit / Kad Kredit. Penghantaran adalah melalui GDEX / CITYLINK

Cara 2 : Anda boleh menghubungi saya untuk mendapatkan produk yang mana paling sesuai dengan anda, tips dan cara pengambilan yang betul dan konsultasi mengenai penggunaan produk secara PERCUMA.

Hubungi saya :

Azrina Mohd Jaafar
Shaklee ID : 859750
Call/ SMS/ Whatsapp : 013-6969805



**Pembelian produk dari pengedar yang tidak berpengalaman menyebabkan anda tidak dapat konsultasi yang terbaik untuk menyelesaikan masalah anda

Wednesday, 17 May 2017

Cara beli Shaklee secara online guna kad debit/kredit


Ada juga yang tanya saya Shaklee ni ada cara tak nak beli secara online guna debit / kredit kad? Jawapan saya memang la ada.. Mudah kan kalau bayar guna kad debit / kredit? Ok, meh saya tunjukkan cara-caranya :

Cara beli Shaklee secara online guna kad debit/kredit


1) Klik BELI SHAKLEE SECARA ONLINE dan anda akan dibawa ke website Shaklee secara automatik 

http://mommatwinz.blogspot.my/2017/05/cara-beli-shaklee-secara-online-guna.html


2) Klik setuju dan klik seterusnya untuk ke page seterusnya


http://mommatwinz.blogspot.my/2017/05/cara-beli-shaklee-secara-online-guna.html



3) Klik pada produk yang ingin dibeli dan jumlah kuantiti yang anda perlukan. Shaklee akan sertakan bersama jumlah harga produk tersebut secara automatik. Out of stock menunjukkan produk yang kehabisan stok buat sementara waktu.


http://mommatwinz.blogspot.my/2017/05/cara-beli-shaklee-secara-online-guna.html

4) Apabila pilihan produk telah anda buat, klik pada button checkout

http://mommatwinz.blogspot.my/2017/05/cara-beli-shaklee-secara-online-guna.html

5) Isikan maklumat yang diperlukan kemudian klik seterusnya/continue


http://mommatwinz.blogspot.my/2017/05/cara-beli-shaklee-secara-online-guna.html

6) Semak semula produk pilhan, jumlah yang perlu dibayar serta maklumat penghantaran anda. Jika semuanya ok, klik proceed for payment

http://mommatwinz.blogspot.my/2017/05/cara-beli-shaklee-secara-online-guna.html

7) Isikan maklumat kad debit/kredit anda kemudian klik confirm payment

http://mommatwinz.blogspot.my/2017/05/cara-beli-shaklee-secara-online-guna.html

Seterusnya anda akan menerima tac number dari pihak bank untuk diisikan pada page seterusnya dan klik confirm. Wah!! pembelian anda telah berjaya dan anda akan menerima resit dari Shaklee. 


http://mommatwinz.blogspot.my/2017/05/cara-beli-shaklee-secara-online-guna.html


SELAMAT MENCUBA!! 

Anda boleh menghubungi saya untuk mendapatkan produk yang mana paling sesuai dengan anda, tips dan cara pengambilan yang betul dan konsultasi mengenai penggunaan produk secara PERCUMA.

Hubungi saya :

Azrina Mohd Jaafar
Shaklee ID : 859750
Call/ SMS/ Whatsapp : 013-6969805



**Pembelian produk dari pengedar yang tidak berpengalaman menyebabkan anda tidak dapat konsultasi yang terbaik untuk menyelesaikan masalah anda

Sakit lutut dah kurang lepas seminggu amalkan Vivix Shaklee

Sakit lutut memang tak asing lagi dengan ibu dan ayah kita. Sedangkan yang muda macam kita pon dah ada yang mula sakit lutut.

Alhamdulillah lepas seminggu amalkan Vivix, sakit lutut yang dialami oleh puan Khatijah dan makin kurang. Mudahla nak solat lepas ni

Saya sertakan lagi beberapa testimoni best yang berkaitan sakit lutut semakin berkurangan / sembuh dengan Vivix:







Nak dapatkan Vivix untuk kurangkan sakit lutut anda? Anda boleh dapatkan Vivix dengan 2 cara :

Cara 1 : Anda boleh terus klik ke VIVIX dan membuat pembelian terus melalui website Shaklee dengan bayaran menggunakan Kad Debit / Kad Kredit. Penghantaran adalah melalui GDEX / CITYLINK

Cara 2 : Anda boleh menghubungi saya untuk mendapatkan produk yang mana paling sesuai dengan anda, tips dan cara pengambilan yang betul dan konsultasi mengenai penggunaan produk secara PERCUMA.

Hubungi saya :

Azrina Mohd Jaafar
Shaklee ID : 859750
Call/ SMS/ Whatsapp : 013-6969805




**Pembelian produk dari pengedar yang tidak berpengalaman menyebabkan anda tidak dapat konsultasi yang terbaik untuk menyelesaikan masalah anda

Tuesday, 16 May 2017

Atasi masalah resdung dengan Set Resdung Shaklee

Dulu, kalau tak bersin-bersin lepas keluar bilik air memang tak sah.. Lepas dah bersin-bersin ni mula la hingus keluar... terus la selsema.. Tapi, masalah ni dah takde lepas saya mengamalkan Set Resdung Shaklee. Ini memang pengalaman saya sendiri.

Apa yang ada dalam Set Resdung Shaklee?





Alfalfa Complex

  • Berfungsi mengurangkan tahap keradangan penyakit resdung (sinuisitis).
  • Ramuannya yang kaya dengan sumber klorofil dapat membantu mengurangkan tahap keradangan daripada alergi (allergy), gegata (hives) dan resdung (sinuisitis).

B Complex

  • Kandungan B6 dalam B Complex berperanan penting untuk memulihara selaput lendir agar kekal sihat dan membantu penghasilan antibodi badan.
  • Bertindak sebagai anti-stress. Apabila resdung menyerang, B Complex akan menjadi penstabil hormon dan penenang semulajadi bagi mengurangkan kesakitan di bahagian muka.
  • Membantu dalam membina protein dalam tubuh.



Vitamin C


  • Ia berfungsi sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan (imuniti) seseorang menghadapi serangan penyakit.
  • Mempercepat proses penyembukan tisu tubuh.
  • Vitamin C memastikan proses pemuliharan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna.

Omega Guard

  • Bertindak untuk mengurangkan keradangan akibat resdung
  • Berfungsi juga untuk memanaskan badan
  • Sangat sesuai diambil oleh mereka yang sangat sensitif terhadap persekitaran seperti pesakit athma.


Apa kata mereka yang dah amalkan Set Resdung Shaklee ni?






Nak dapatkan Set Resdung Shaklee? Anda boleh dapatkan Set Resdung Shaklee dengan 2 cara :


Cara 1 : Anda boleh terus klik ke SET RESDUNG SHAKLEE dan membuat pembelian terus melalui website Shaklee dengan bayaran menggunakan Kad Debit / Kad Kredit. Penghantaran adalah melalui GDEX / CITYLINK

Cara 2 : Anda boleh menghubungi saya untuk mendapatkan produk yang mana paling sesuai dengan anda, tips dan cara pengambilan yang betul dan konsultasi mengenai penggunaan produk secara PERCUMA.

Hubungi saya :

Azrina Mohd Jaafar
Shaklee ID : 859750
Call/ SMS/ Whatsapp : 013-6969805



**Pembelian produk dari pengedar yang tidak berpengalaman menyebabkan anda tidak dapat konsultasi yang terbaik untuk menyelesaikan masalah anda

Hai Saya Inajay. Pengedar Aktif Shaklee sejak 2011

Bonjour & Welcome

Seorang WAHM, ibu kepada seorang puteri, 2 putera kembar dan seorang putera.

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Jom Beli Secara Online Guna Kad Kredit/Debit

Hubungi Saya

Hubungi Saya

Jom Like Mama Twin Punya Cerita

Popular Posts

Arkib Blog

Follow by Email

Powered by Blogger.