DAFTAR AHLI1. Bagaimana nak daftar sebagai ahli / pengedar Shaklee ?

Anda boleh mendaftar dengan menbuat pembayaran untuk registration fee, ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma.

Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 859750 sebagai sponsor.

2. Yuran Keahlian Shaklee

Mahal ke? Oh tidak.. Yuran keahliannya hanyalah RM65 seumur hidup (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Maksimum registration ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

3. Maintain points dan keahlian

Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase.

4. Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain points?

Tak perlu.

5. Apa yang diperlukan sekiranya saya ingin daftar sendiri di branch Shaklee?

Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya 859750 sekiranya anda berhasrat untuk bersama2 dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee.


6. Apa nak buat jika saya dah daftar dengan orang lain tapi nak join bisness Shaklee bersama Azrina?

Anda boleh tukar upline dengan register semula. Anda perlu membuat pembayaran untuk menjadi ahli seperti mula2 mendaftar (step paling atas tadi). Anda boleh menggunakan ID saya sebagai sponsor anda, 859750.

7. Apa kelebihan jadi ahli Shaklee?

Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang akan ditukar kepada cash/tunai setiap bulan.


Dengan menjadi ahli di bawah Shaklee Euphoria (menggunakan ID saya 859750 sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.


Saya mengucapkan selamat datang kepada ahli2 Shaklee yang baru mendaftar di bawah naungan Euphoria. Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, boleh terus hubungi saya di inajayjay@gmail.com untuk maklumat lanjut atau hubungi saya di 013-6969805.


ruj : Mommy Lyna

0 comments:

Post a Comment

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Hai Saya Inajay. Pengedar Aktif Shaklee sejak 2011

Bonjour & Welcome

Seorang WAHM, ibu kepada seorang puteri, 2 putera kembar dan seorang putera.

Jom Join Saya

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Pembelian Menggunakan Kad Kredit/Debit

Hubungi Saya

Hubungi Saya

Kategori

Jom Like Mama Twin Punya Cerita

Popular Posts

Follow by Email

Powered by Blogger.