Saturday, 10 December 2016

Kenapa bisnes online adalah bisnes yang menguntungkan

Tahukah anda? Dalam banyak-banyak bisnes, bisnes online la yang paling menguntungkan. Jika anda rasa nak cari side income buat lah bisnes online ni dari sekarang tanpa tunggu esok lusa baru nak buat. Sebabnya :

🍃 Tak perlu modal yang besar - cthnya : bisnes Shaklee.. hanya bayar yuran keahlian RM69 je anda dah boleh start bisnes

🍃 Bisnes 24 jam - bisnes online membolehkan anda berniaga tanpa had. Tanpa perlu bukak dan tutup kedai. Time tidur pon bisnes tetap jalan

🍃 Takde risiko kerugian- buat bisnes online mmg takde risiko sebabnya customer akan buat bayaran dulu baru kita poskan barang.

🍃 Kebebasan masa bekerja - ni kan bisnes anda.. terpulang lah pada anda nak buat bisnes bila asalkan pandai manage masa. Tak perlu lah nak berlari2 pukul 8 pagi semata2 nak kejar time scan. Arggh!! Stress mak! (Teringat time keje dulu. Kiki)

🍃 Kebebasan tempat bekerja - bisnes online ni anda boleh buat kat mana2 pon. Kat ruang tamu, kat bilik, kat meja makan sambil kunyah-kunyah keropok pon boleh. Sesambil tu boleh jaga anak depan mata. Ikut anda lah nk buat kat mana sekali pon kat taman bunga sambil berdating pon boleh 🙈🙈 asalkan anda selesa.

🍃 Tak perlu sewa kedai atau pejabat - ha bisnes online ni tak payah nak keluar duit nk sewa pejabat or kedai pon. Kan dah jimat kos.

🍃 Peluang bisnes global - bila buat bisnes online ni makanya umat seluruh dunia leh jadi customer anda. Kan ke best tu?

🍃 Pelanggan tanpa had - bila dah satu dunia leh tengok medium bisnes online anda makanya sesiapa pon boleh jadi customer. Bayangkan lah berapa juta pengguna internet kat dunia ni.. fuh!!

Rasa cukup la tu kot kan point-point yang saya share ni. Kalo rasa tak reti nak buat bisnes tu tolak la tepi awal2 sebab takde sorang pon yg dilahirkan tiba-tiba pandai semua benda.. yang penting ada usaha nak belajar dan baiki diri..

Kalau anda rasa nak try buat bisnes Shaklee mari pm saya. Dont worry saya akan ajar cara2nya.. hinggalah anda jadi terel 😍..

K lah nnt kita sambung citer lagi ye..

0 comments:

Post a Comment

Hai Saya Inajay. Pengedar Aktif Shaklee sejak 2011

Bonjour & Welcome

Seorang WAHM, ibu kepada seorang puteri, 2 putera kembar dan seorang putera.

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Jom Beli Secara Online Guna Kad Kredit/Debit

Hubungi Saya

Hubungi Saya

Jom Like Mama Twin Punya Cerita

Popular Posts

Arkib Blog

Follow by Email

Powered by Blogger.