Friday, 21 June 2013

Kaki dah tak lenguh setelah seminggu amalkan Advance Joint Health Tablet

Seronok betul hati saya bila saya dapat komen daripada salah seorang sahabat baik saya mengenai Advance Joint Health Tablet atau nama singkatannya AJHT. Beliau mula ambil AJHT ni seminggu sebelum beliau berangkat ke Mekah untuk menunaikan umrah. Anda tak tahu apa AJHT tu dan khasiatnya? Boleh la KLIK SINI

Kalau anda nak tahu, beliau ni adalah seorang ibu tunggal yang membesarkan 3 orang hero seorang diri. Saya memang 'tabik spring' la kat beliau sebab susah nak jumpa orang yang setabah beliau. Bayangkan nak membesarkan anak-anak yang sedang membesar seorang diri.. Lelaki pulak semua tu. Hanya Allah yang mampu membalas segala jasa beliau membesarkan anak-anak. Seminggu sebelum beliau berangkat ke Mekah, beliau ada mengadu kepada saya vitamin apa yang sesuai untuk beliau yang selalu sakit kaki ni dah saya cadangkan beliau mencuba AJHT.



Jom kita intai-intai apa perbualan kami selepas seminggu beliau pulang dari tanah suci.. 





Bestkan bila baca testimoni ni.. Kepada anda yang mempunyai masalah sakit-sakit sendi, sakit-sakit badan macam sahabat saya ni apa kata anda cuba AJHT ni. Mana tau sesuai dengan anda. Apa? Masih x puas lagi dengan testimoni ni? Anda boleh KLIK SINI untuk testimoni yang lain. Nak dapatkan harga special dan konsultasi percuma dari saya? Hubungi saya segera sebelum saya bertukar fikiran nak jual dengan harga biasa. Rugi tau nanti... 


* Sila klik LIKE fanpage kami di facebook “Momma Twinz Vitamin Shoppe untuk ikuti pelbagai promosi terkini!!!
Salam Sihat, Cantik & Ceria ~ Inajay - 
~ Website : http://mommatwinz.blogspot.com
FaceBook : Azrina Mohd Jaafar
Fan Page : Momma Twinz Vitamin Shoppe
Phone, sms / whatsapp : 013-6969805
Shaklee ID : 859750

3 comments:

  1. eh eh..mcm kenal la sahabat anda tuu..

    ReplyDelete
  2. eiii memang kenal sangat... teman sekatil dan sebantal

    ReplyDelete
  3. Banyak juga orang yang saya kenal cakap benda ni bagus... Mungkin saya akan belikan untuk ayah saya la lepas ni..

    ReplyDelete

Hai Saya Inajay. Pengedar Aktif Shaklee sejak 2011

Bonjour & Welcome

Seorang WAHM, ibu kepada seorang puteri, 2 putera kembar dan seorang putera.

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Jom Beli Secara Online Guna Kad Kredit/Debit

Hubungi Saya

Hubungi Saya

Jom Like Mama Twin Punya Cerita

Popular Posts

Follow by Email

Powered by Blogger.