Sunday, 16 June 2013

Atasi masalah kurang selera makan anak anda dengan Meal Shake

Saya pasti ramai ibu-ibu di luar sana menghadapi masalah susah nak bagi anak makan. Betul tak? Bila nak bagi makan, ada je alasan anak-anak yang menyatakan yang dorang ni tak nak makan. Dah kenyang la.... Tak sedap la.. Dan macam-macam lagi alasan yang direka. Saya juga tak terkecuali dari menghadapi masalah ini. Tapi, sejak berikan anak-anak saya Meal Shake, masalah ni dah dapat di atasi. 

Apa itu Meal Shake?
Meal Shake adalah salah satu protin Shaklee yang sesuai diambil seisi keluarga bermula daripada kanak-kanak berusia satu tahun sehingga dewasa. Ia dihasilkan dari bahan semulajadi iaitu dari buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya dan lactalbumin (sejenis susu). Lactalbumin sangat bagus untuk menguatkan sistem imuniti tubuh.

Manfaat utama :

  • Merupakan nutrisi lengkap kerana menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu.Kekurangan zat boleh menyebabkan vitamin sukar menyerap di dalam tubuh badan
  • Kaya dengan protin - Membantu pembinaan sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah, imun dan lain-lain
  • Membantu tumbesaran - Mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium.
  • Anti Oksida - Mengandungi vitamin A,C.E, zink, sellenium yang bertindak melawan penyakit dan melambatkan proses penuaan.
  • Detoksofikasi - Kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus
Kebaikan Meal Shake Shaklee :

  • Rasa vanilla yang menjadi kegemaran kanak-kanak
  • Sesuai untuk kanak-kanak berusia dari satu tahun dan ke atas
  • Sesuai untuk seisi keluarga
  • Boleh menjadi makanan sahur / sarapan pagi seisi keluarga kerana ia mengenyangkan
  • Rendah lemak tetapi kaya 24 jenis vitamin yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak
  • Memberikan tenaga dan menguatkan sistem imun kanak-kanak
  • Memberikan kecergasan dan meningkatkan kesihatan
  • Mengurangkan eczema
  • Meningkatkan selera makan kanak-kanak
  • Jika anak anda kerap demam, anak anda akan cepat sembuh dari kebiasaannya
  • Pilihan terbaik bagi sesiapa yang tidak boleh menelan supplement berbentuk tablet
  • Mengatasi masalah sembelit kanak-kanak

Jom kita baca apa kata-kata ibu diluar sana yang telah memberikan anak-anak kesayangan mereka Meal Shake :

Testimoni 1

testimoni dari customer saya sendiri



Testimoni 2




Testimoni 3


Testimoni 4

Meal Shake untuk anak berpuasa

Testimoni 5



Dah baca testimoni-testimoni yang saya sediakan ni? Bestkan? Sebenarnya banyak lagi testimoni best pasal Meal Shake ni tapi cukup la ni dulu ye.. Saya akan letakkan lagi testimoni-testimoni pada entry yang akan datang.. Jika anda teruja nak dapatkan Meal Shake ni leh la hubungi saya segera. Lagi pon bulan ni memang ada promo "harga murah giler". Bulan ni je tau.. Bulan lain dah takde dah.. So rugi la pada sesiapa yang tak rebut peluang ni.. Takkan anda nak biarkan anak anda tak nak makan kan? Mesti risau je nanti.. So cepat2la dapatkan Meal Shake ni ye... 



* Sila klik LIKE fanpage kami di facebook “Momma Twinz Vitamin Shoppe untuk ikuti pelbagai promosi terkini!!!
Salam Sihat, Cantik & Ceria ~ Inajay - 
~ Website : http://mommatwinz.blogspot.com
FaceBook : Azrina Mohd Jaafar
Fan Page : Jom Makan Vitamin
Phone, sms / whatsapp : 013-6969805
Shaklee ID : 859750


0 comments:

Post a Comment

Hai Saya Inajay. Pengedar Aktif Shaklee sejak 2011

Bonjour & Welcome

Seorang WAHM, ibu kepada seorang puteri, 2 putera kembar dan seorang putera.

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Jom Beli Secara Online Guna Kad Kredit/Debit

Hubungi Saya

Hubungi Saya

Jom Like Mama Twin Punya Cerita

Popular Posts

Follow by Email

Powered by Blogger.