Monday, 30 October 2017

Akan datang! Produk terbaru Shaklee Baby

Kalau anda nak tahu, siang tadi berlangsungnya Road Show Shaklee tentang kesihatan bayi. Alang-alang ada road show tentang kesihatan baby ni, Shaklee pon perkenalkan kepada kami produk Shaklee yang terbaru yang dinamakan Shaklee Baby. Sebenarnya produk ni belum mula lagi dijual tapi pada yang datang road show hari ni kami diberi keisrtimewaan untuk membeli produk ni terlebih dahulu.. Ha special kan?



Apa yang menarik tentang produk Shaklee Baby ni? 


  • Diuji oleh pakar pediatrik
  • Diuji secara klinikal
  • Bahan semulajadi dan organik
  • Tidak menimbulkan alahan
  • PH seimbang
  • Bahan yang disahkan organik
dan diformulasikan TANPA :

  • Paraben
  • 1,4-dioxan
  • Natrium Lauril Sulfat (SLS)
  • Warna atau wangian tiruan
  • Phthalates
  • Bisphenol-A(BPA)
  • Formaldehid
Semua bahan-bahan di atas ni kebanyakannya terdapat di dalam produk-produk baby di pasaran (tak caya cuba cek label) dan sebenarnya ia memberi kesan yang tidak baik pada kesihatan bayi dalam jangka masa panjang. Dengan Shaklee Baby kita sebagai mak dan ayah ni tak perlu nak risau dah.

Buat masa ni Shaklee Baby yang akan dijual hanya 3 jenis je iaitu :


1) Gentle Wash



2) Soothing Lotion


3) Massage Oil



Walaupun 3 jenis ni je yang akan dijual, ini pon dah rasa cukup happy dah dan ramai mak-mak yang dah tak sabar nak beli produk Shaklee Baby ni. Yang bestnya lagi , Shaklee Baby ni bukan sesuai untuk baby je tau. Bagi yang ada masalah kulit sensitif, ezcema, kulit mudah merekah pon boleh guna. Sesuai sangat la bagi mak-mak yang tak suka dedahkan anak-anak dan keluarga kepada produk-produk yang ada bahan kimia macam selalu ada kat pasaran tu.

Bila saya boleh start beli ni?

Ahaa!! Hujung November ni tau.. ingat hujung November ni.. bila dah mula jual nanti saya akan war-warkan k. Kena cepat-cepat order tau sebab stok katanya limited.. so jangan ketinggalan ye.

0 comments:

Post a Comment

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Hai Saya Inajay. Pengedar Aktif Shaklee sejak 2011

Bonjour & Welcome

Seorang WAHM, ibu kepada seorang puteri, 2 putera kembar dan seorang putera.

Jom Join Saya

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Pembelian Menggunakan Kad Kredit/Debit

Hubungi Saya

Hubungi Saya

Kategori

Jom Like Mama Twin Punya Cerita

Popular Posts

Follow by Email

Powered by Blogger.