Thursday, 26 October 2017

Apa yang best sangat buat bisnes Shaklee sampai makin ramai yang dah terjebak

Pernah tak anda terfikir dengan hanya membayar yuran permulaan sebanyak RM79.50 anda mampu meraih pendapatan sampingan sebanyak mana yang anda inginkan tanpa limit. Nak income 2 angka, 3,4,5,6 angka semua terpulang kepada anda. Benda ni bukan sekadar cakap kosong je. Ramai dah yang mampu buktikan dengan buat bisnes Shaklee. Apa yang best sangat buat bisnes Shaklee ni? Jom kita baca.. 





Apa yang membuatkan best sangat buat bisnes Shaklee :


1) Yuran keahlian yang sangat rendah

memberkit shaklee


Hanya dengan membayar RM79.50 anda dah mula boleh buat bisnes. Selain tu anda juga boleh mendapat free keahlian sekiranya anda membeli barangan sebanyak 200UV (kiraan mata ganjaran Shaklee) Saya dulu mula buat bisnes ni dapat free keahlian jugak. Caranya saya kumpul order kawan-kawan office dan bila dah cukup 200UV saya pon order. Automatik saya dapat free keahlian. Awal-awal buat bisnes mana la ada modal sangat. So, dengan cara tu lah saya ambil peluang ni untuk dapatkan free keahlian. Bijak kan? Anda pon boleh buat macam saya. Bila anda dah register menjadi ahli, anda akan terima Shaklee member kit. dalam member kit tu ada macam-macam panduan tentang Shaklee antaranya panduan nak buat bisnes Shaklee. KLIK SINI untuk jadi ahli

2) Shaklee merupakan sebuah syarikat yang kukuh

HQ Shaklee di Pleasanton, California



Bagi anda yang belum tahu lagi, syarikat Shaklee ni dah wujud lebih dari 60 tahun di dunia (ditubuhkan pada tahun 1956) dan setakat ni Shaklee mempunyai beberapa buah cawangan di seluruh dunia di mana pejabat utamanya terletak di Pleasanton, California. Jadi, kita semua tak perlulah nak takut syarikat ni bankrap atau menipu dan sebagainya. Kita semua boleh buat bisnes Shaklee dengan senang hati. 


3) Shaklee menawarkan Program 3C 



Program 3C Shaklee


Program 3C tu apa? 3C tu adalah singkatan kepada CASH, CAR & CONVENTION. 3C ini akan diberikan kepada ahli Shaklee yang layak. Yang paling best CASH yang diberikan tu takde limit tau. Semua bergantung pada berapa banyak usaha kita dalam membangunkan bisnes ni.



CAR juga akan diberikan kepada ahli yang layak. Yang bestnya Shaklee tak bagi kereta tau. Shaklee akan bagi sejumlah wang setiap bulan, dan terpulanglah pada kita nak buat apa dengan duit tu. Nak bayar kereta ke, nak bayar rumah ke.. terpulang. Tak semestinya duit tu untuk beli kereta.

CONVENTION pula merupakan ganjaran percutian kepada ahli-ahli Shaklee yang telah bertungkus lumus dalam mengusahakan bisnes ini. Setiap tahun Shaklee telah menetapkan syarat-syarat  kelayakan kepada ahlinya yang ingin mengikuti percutian mewah Shaklee ni. Dah la mewah, free pulak tu. Untung sangat-sangat. Doakan saya juga dapat ikut percutian Shaklee ni ye. Bagi umat Islam, anda juga boleh buat pilihan samaada nak pergi umrah atau bercuti ke luar negara. Semua ditanggung sepenuhnya oleh Shaklee.

4) Produk Shaklee adalah yang terbaik dan sangat berkualiti


Kualiti produk Shaklee adalah sangat-sangat terjamin. Sebelum nak keluarkan sebarang produk, Shaklee telah melakukan kajian bertahun-tahun lamanya terlebih dahulu. Shaklee ni bukan produk buat kat belakang rumah tau. Kenapa kajian ni dilakukan bertahun-tahun? Ini adalah bagi memastikan yang produk Shaklee ni memang bagus, berkesan dan berkualiti. Kajian ni pulak dilakukan oleh saintis-saintis Shaklee. Landmark Study Shaklee membuktikan yang Shaklee ni benar-benar bagus. Kita harus berbangga kerana kita menjual produk yang sangat berkualiti dan dapat membantu orang ramai dapat hidup lebih sihat. Sejak Shaklee ditubuhkan, belum pernah ada lagi satu pun produk Shaklee yang ditarik balik kerana mempunyai bahan terlarang. Bila jual Shaklee ni takde la kita berdosa sebab jual benda yang bagi kesan mudharat kat orang. Betul tak?



5) Tak perlu simpan stok yang banyak





Nak jual Shaklee ni mudah je. Tak perlu pon nak beli stok banyak-banyak sampai puluh-puluh ribu. Sudahnya tak laku, produk pon expired macam tu je.. Nak habiskan stok mulalah jual harga murah dari pasaran. Salah cara tu tau. Shaklee tak benarkan kita buat macam tu. Nak simpan stok boleh tapi tak perlu banyak. Setakat sebotol dua dah memadai untuk setiap vitamin. Itu pon kalau standby untuk customer dekat-dekat yang nak urgent. Macam saya untuk customer yang jauh tu saya order Shaklee secara online je. Pos semua diuruskan oleh Shaklee., Mudah sangat. Jadi tak perlulah kita nak simpan stok banyak-banyak.


6) Pelan pemasaran Shaklee sangat adil




Biasakan kita dengar MLM ni teruk. Orang bawah susah cari duit yang atas goyang kaki je. Ha itu MLM haram jadah namanya.. Walaupun Shaklee adalah sebuah syarikat MLM, pelan pemasaran Shaklee adalah sangat-sangat adil, walaupun anda dah berada pada tahap Master Coordinator (pangkat tertinggi dalam Shaklee), anda tetap perlu berusaha keras untuk kembangkan bisnes anda. Bukan goyang kaki je tau. Contohnya walaupun downline kita berusaha keras buat sale, kita sebagai upline tidak buat sales, kita tetap tak akan dapat apa-apa dari usaha downline kita tu. Di Shaklee, upline dan downline masing-masing perlu berusaha untuk mengembangkan bisnes. Perlu saling bantu membantu. Adilkan? 


7) Bisnes Shaklee boleh dibuat di mana-mana


saya tengah bercuti pon tetap order Shaklee masuk hehe..

Sekarang ni zaman internet, untung sangat kita buat bisnes Shaklee zaman sekarang ni. Segalanya dihujung jari je. Kat mana-mana pun kita boleh berbisnes janji ada smartphone, komputer, laptop, ipad dan internet. Ditambah pulak medium untuk berniaga ni ada macam-macam contohnya Facebook, Instagram, blog, twitter dan sebagainya. Kan senang nak buat duit?

8) Support group yang sangat-sangat best




Kalau anda join saya buat bisnes Shaklee, kelebihannya kita ada support group yang paling best. Upline tak kira la pangkat apa sekali pon tak langsung nak lokek ilmu dengan downline. Saling tolong menolong. Kalau anda nak tau macamana bestnya buat bisnes Shaklee dalam group kami? Hubungi lah saya ye..


Sebenarnya banyak lagi yang best nak cerita tentang bisnes Shaklee ni.. Kalau anda nak tahu, anda kenalah join team saya 'Mommatwinz Empire' 😄 Cepat-cepat hubungi saya tau. Saya dan tak sabar-sabar dah ni nak share ilmu. Nak share macamana nak buat duit dengan Shaklee hanya dari rumah.


Hubungi saya :

Azrina Mohd Jaafar
Shaklee ID : 859750
Call/ SMS/ Whatsapp : 013-6969805


Nak tau apa lagi yang bestnya lagi tentang bisnes Shaklee ni, jom tonton apa kata Adibah Noor masa dia jadi MC pada Shaklee Conference tahun 2016


Beza MLM Shaklee Dgn MLM Haram Jadah from iReach HD on Vimeo.

0 comments:

Post a Comment

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Hai Saya Inajay. Pengedar Aktif Shaklee sejak 2011

Bonjour & Welcome

Seorang WAHM, ibu kepada seorang puteri, 2 putera kembar dan seorang putera.

Jom Join Saya

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Pembelian Menggunakan Kad Kredit/Debit

Hubungi Saya

Hubungi Saya

Kategori

Jom Like Mama Twin Punya Cerita

Popular Posts

Follow by Email

Powered by Blogger.