Friday, 3 February 2017

Cara mengurangkan berat badan dengan Set Kurus Bajet Shaklee

Tadaaaa!! dengar je pasal Set Kurus Bajet Shaklee apa yang terlintas di fikiran anda? Mesti dah terbayang2 kan.. Set kurus ni murah.. Memang murah pon..  Maklum la kalau beli yang mahal pon bukan tentu selamat dan berkesan kan? Lagi pun memang dah jadi idaman semua orang nak kelihatan kurus, langsing, cun.. Betul tak? Ok, jom kita tengok apa yang ada dalam Set Kurus Bajet Shaklee ni...

Apa yang ada dalam Set Kurus Bajet Shaklee




1) Herb-Lax - apakah fungsinya


  • Membersihkan najis yang tersekat/ tersimpan lama dlm tubuh
  • Merangsang usus utk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut
  • Membantu masalah sembelit
  • Mengempiskan perut
  • Melawaskan pembuangan air besar.
HerbLax akan menampakkan kesan dalam masa 8-12 jam selepas pengambilan. Mereka yang mengalami masalah sembelit yang serius boleh meningkatkan dos kepada 5-8 biji dan boleh kembali ke dos asal setelah proses pembuangan kembali normal. Bagi yang mengamalkan Alfalfa Complex dan Lecithin mungkin boleh mencuba HerbLax untuk pembersihan usus secara total.

2) Lecithin - apakah fungsinya


  • Lecithin memecah serta mencairkan lemak terutama kolestrol
  • Ia membantu menurunkan total serum cholesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL)
  • Membantu mengawal paras triglycerides
  • Membantu memecahkan lemak badan dan mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluhan-pembuluhan darah.
  • Mengurangkan kesan buruk yang wujud dari masalah kolesterol.



3) Alfalfa Complex - apakah fungsinya


  • Berupaya membuang toksin dalam badan dan boleh dimakan setiap hari tanpa kesan cirit birit.
  • Mengangkut lemak yang dibakar oleh Lecithin keluar dari badan.
  • Membantu pelawasan yang turut membantu menurunkan berat badan.
  • BONUS untuk wanita kerana Alfalfa juga mendapat jolokan ‘herba moden’ di mana berfungsi menyelesaikan masalah keputihan dan mengetatkan vagina

Apa kata mereka yang dah cuba vitamin-vitamin ni


Testimoni 1




Testimoni 2





Testimoni 3


Testimoni 4



Banyak kesan sampingan yang best dengan mengambil Set Kurus Bajet ni. Antaranya :

  • Perut lebih kempis
  • Mudah buang air besar
  • Mencuci usus seterusnya memudahkan proses penyerapan vitamin
  • Badan terasa lebih ringan dan bertenaga
  • Berat turun dan boleh dapat bentuk badan yang lebih menarik dan cantik
Ha... dah tak sabar-sabarkan nak cuba Set Kurus Bajet ni. Nak tau harga pulak? Ok.. ok.. Harganya :

Herb-Lax - RM52.50 ( 120bj)
Lecithin    - RM52.50 (180bj)
Alfalfa (S) - RM53.75 (330bj)
Alfalfa (L) - RM97.50 (700bj)


Ha memang murahkan? Kebetulan bulan Februari 2017 ni ada promosi Alfalfa & Lecithin Buy 1 Free 1 lagi la jimat.. Kalau nak order dan nak tahu cara pemakanan yang betul whatsapp saya cepat-cepat k..


0 comments:

Post a Comment

Hai Saya Inajay. Pengedar Aktif Shaklee sejak 2011

Bonjour & Welcome

Seorang WAHM, ibu kepada seorang puteri, 2 putera kembar dan seorang putera.

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Jom Beli Secara Online Guna Kad Kredit/Debit

Hubungi Saya

Hubungi Saya

Jom Like Mama Twin Punya Cerita

Popular Posts

Follow by Email

Powered by Blogger.