Sunday, 12 February 2017

Cara kempiskan perut secara semulajadi dan cepat

Apa? Perut buncit? Malunya... dah exercise perut pon tak kempis.. dah diet pon tak jalan jugak. habis tu macamana nak buat. Ramai yang tegur kata mengandung lagi ke? Padahal tak pon.. Huhuhu.. Stress mak!! 


Eh.. jangan la stress-stress ye.. Tak elok untuk kesihatan.. takut penyakit lain pula yang datang nanti. Sebelum tu jom kita baca perut buncit sebab apa?

Punca perut menjadi buncit

  • makan berlebihan
  • kurang olahraga dan senaman
  • pemanis tiruan
  • gaya hidup tidak sihat
  • stress
  • kerap mengambil minuman bergas
  • perubahan hormon
  • tahap pencernaan yang lemah
  • metabolisme yang rendah
Apabila makanan tidak dapat dipecahkan dengan baik, lapisan perut akan membentuk kerak. Kerak yang tebal akan menyebabkan perut semakin buncit.

Jom kempiskan perut dengan Set Kempis Perut Shaklee

Nak tahu tak? Set Kempis Perut Shaklee ni adalah di antara vitamin favorite saya. Yang paling bestnya kesan akan dapat dirasai dalam tempoh 2 minggu pengambilan. Best kan?

1) Herb-Lax



Tablet yang diperbuat 9 jenis herba selamat untuk membersih usus dengan lembut.

Herb-Lax akan membantu mengempiskan perut buncit dengan meningkatkan proses pencernaan ke tahap yang terbaik.

Herb-Lax juga akan mencuci kerak-kerak pada lapisan kolon supaya zat-zat yang baik dapat diserap. Ia juga akan membuang toksik dan sisa lain seperti lemak yang menyebabkan perut buncit.

Kesan Pengambilan Herb – Lax :
  • Perut kempis dengan cepat.
  • Masalah sembelit selesai.
  • Masalah perut tak lawas hilang.
  • Kulit lebih cantik kerana toksin dibuang dari perut.
  • Mengurangkan migrain.
Jangan risau, pengambilan Herb-Lax tidak akan menyebabkan anda cirit-birit dan selalu ulang ke tandas ye.. Herb-Lax bertindak lembut pada perut kita. Dalam masa yang sama, ia akan detox juga tubuh badan anda. Ringan je badan rasa nanti.


2) Omega Guard


Produk yang sangat popular untuk kuruskan badan. Yang paling best, kesan paling awal bagi ramai pengguna ialah mereka rasa pinggang mereka mengecil.

Tugas utama Omega Guard ialah membakar lemak tersimpan di perut. Caranya dengan menaikkan metabolisma tubuh.

Jadi, lebih banyak lemak tersimpan akan diuraikan menjadi tenaga. Selebihnya akan keluar melalui najis.

Dalam proses mengempiskan perut, Omega Guard juga akan mengaktifkan hormon untuk membakar lemak lebih lama dari kebiasaan.

Omega Guard memang best!

3) Alfalfa Complex




Alfalfa sangat terkenal untuk mengalkalikan keasidan dalam perut. Perut yang terlalu berasid menyebabkan pencernaan yang tidak efektif.

Makan susah untuk dihadam. Jadi Alfalfa Complex akan membantu mengempiskan perut menggunakan zat galian yang tidak ada dalam produk lain di pasaran.

Testimoni yang dah berjaya kempiskan perut dengan Set Kempis Perut Shaklee. Yeayy!!

Testimoni 1

kredit gambar

Testimoni 2


Testimoni 3

kredit gambar
Ha.. mesti anda dah tak sabar-sabar nak cuba Set Kempis Perut Shaklee ni kan? Bagi anda yang berminat untuk mendapatkan Set Kempis Perut ni, bolehlah menghubungi saya segera. Konsultasi pemakanan produk akan diberi secara PERCUMA. Cepat-cepat tau kalau nak nampak cun.

*Pembelian produk dari pengedar yang tidak berpengalaman menyebabkan anda tidak dapat konsultasi yang sebaik-baiknya untuk menyelesaikan masalah anda.



0 comments:

Post a Comment

Hai Saya Inajay. Pengedar Aktif Shaklee sejak 2011

Bonjour & Welcome

Seorang WAHM, ibu kepada seorang puteri, 2 putera kembar dan seorang putera.

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Jom Beli Secara Online Guna Kad Kredit/Debit

Hubungi Saya

Hubungi Saya

Jom Like Mama Twin Punya Cerita

Popular Posts

Follow by Email

Powered by Blogger.