Friday, 11 August 2017

Rahsia ibu menyusu tampil kurus dan bergaya


Berat badan naik ketika hamil pasti menjadi kerisauan setiap ibu termasuklah saya. Bila hamil je mesti berkilo-kilo berat badan saya naik. Siapa ada masalah macam saya kita boleh geng. hehe..

Anda percaya tak? Selain dari membantu menambah susu ibu, Set Penyusuan Shaklee juga membantu ibu dalam menurunkan berat badan. Buktinya? Jom kita baca testimoni dari Puan Fitriyatul Asyikin.. 





Assalamualaikum...
Permulaan perkenalan saya dengan shaklee bermula dengan set menyusu bajet iaitu ESP dan Alfalfa... Saya mula ambil sejak anak berumur 6 bulan... Iaitu Januari 2014...
.
Mula2 memang join juga untuk bisnes tapi tak berapa aktif sangat sekadar rajin2 buat malas2 tinggal...
Begitu juga dengan pengambilan vitamin-vitamin shaklee. Saya tak konsisten makan.
.
Sampailah satu ketika saya konsisten makan set menyusu ni saya dapat rasa sendiri susu cepat penuh dan banyak kali alami bengkak susu... Akhir tahun 2014 nih dalam bulan disember tu saya nekad konsisten makan ESP Alfalfa ,Lecithin,Ostematrix dan juga Bcomplexs sebab nak atasi masalah bengkak susu saya...
.
Alhamdulillah sejak konsisten makan set menyusu ni memang rezeki anak saya melimpah2..
Bila start susu membengkak saya konsisten ambil Lecithin Ostematrix dengan Bcomplexs nih...
Dan saya tak sangka bila start saya konsisten dan tambah dengan vitamin2 lain yg saya ambil juga saya dapat semula berat saya sebelum saya mengandung dulu dan saya dapat rasakan badan saya lebih bertenaga dan kesan kepada anak saya juga kulit yang mulus dan cepat kenyang.
.
Dan Alhamdulillah bila saya dapat rasakan shaklee effect yang saya alami tu saya semakin excited nak berkongsi dengan ramai orang dengan setulus hati saya betapa bagus dan berkesannya vitamin shaklee nih sampailah keluarga saya juga turut mengamalkan vitamin shaklee ini dan buatkan saya teruja mencuba semua vitamin shaklee.
.
Yang paling saya suka bekas jahitan kesan bersalin ceaserian tiada lagi dan rasa sakit nyilu pada bahagian operate bersalin tu tiada lagi sejak saya konsisten dengan tambahan Vitamin C..
Alhamdulillah kini anak saya Adam Khalish dah masuk 2 Tahun 5Bulan dan masih menyusu sepenuhnya dan juga mengambil makanan pelengkap yang lain termasuk vitamin shaklee kanak-kanak.
.
Berat sebelum saya tu ketika anak saya berusia 10 bulan dan berat sekarang masih maintain..
Dari hanya set menyusu bajet saya kini ambil set menyusu lengkap shaklee.
Dan saya sangat-sangat berpuas hati.
.
Dari hanya nak ambil set menyusu tak sangka saya dapat semula berat asal saya sebelum hamil tanpa perlu berdiet ikat perut...
Siapa kata ibu menyusu tak boleh tampil kurus bergaya kan...
Saya dah buktikan berat saya maintain dengan shaklee..
Alhamdulillah ...

Bestkan bila baca pengalaman Puan Fitri ni. Tak bermakna bila berat badan naik ketika hamil, berat badan susah nak turun.  Bila konsisten amalkan Set Penyusan Shaklee insyaAllah bukan susu badan je bertambah, badan pon akan sihat dan semakin langsing.

Berminat nak dapatkan Set Penyusuan Shaklee? Anda boleh dapatkan Set Penyusuan Shaklee dengan 2 cara :

Cara 1 : Anda boleh terus klik ke Set Penyusuan Shaklee  dan membuat pembelian terus melalui website Shaklee dengan bayaran menggunakan Kad Debit / Kad Kredit. Penghantaran adalah melalui GDEX / CITYLINK

Cara 2 : Anda boleh menghubungi saya untuk mendapatkan produk yang mana paling sesuai dengan anda, tips dan cara pengambilan yang betul dan konsultasi mengenai penggunaan produk secara PERCUMA.

Hubungi saya :

Azrina Mohd Jaafar
Shaklee ID : 859750
Call/ SMS/ Whatsapp : 013-6969805

0 comments:

Post a Comment

Hai Saya Inajay. Pengedar Aktif Shaklee sejak 2011

Bonjour & Welcome

Seorang WAHM, ibu kepada seorang puteri, 2 putera kembar dan seorang putera.

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Jom Beli Secara Online Guna Kad Kredit/Debit

Hubungi Saya

Hubungi Saya

Jom Like Mama Twin Punya Cerita

Popular Posts

Follow by Email

Powered by Blogger.