Tuesday, 19 September 2017

Rahsia di sebalik kejayaan pemegang pingat emas Sukan Sea acara Trek Berbasikal Kilometer (C4) Lelaki

Anda kenal siapa Mohd Najib Bin Turano? Mohd Najib Turano merupakan salah seorang atlet paralimpik negara yang telah berjaya merangkul pingat emas dalam acara Trek Berbasikal Kilometer (C4) Lelaki pada 17 September baru-baru ni.


Sebelum ni, beliau sebenarnya menyertai kayuhan rekreasi. Malangnya pada tahun 2007, beliau telah terlibat di dalam satu kemalangan teruk yang mengakibatkan beliau mengalami kecederaan saraf dan kaki terkehel sehingga menyebabkan kakinya tidak dapat diangkat. Selepas kemalangan tu selama dua tahun emosi dan semangat beliau hilang, sebelum beliau bangkit semula untuk menyertai MSN.

Macamana beliau recover semula ek? Ha.. jom kita baca apa kata kakak beliau :


Masa memula  sampai Italy utk kelayakan category  dia cuma bawak habbatus sauda. Masa tu badan dia gagal. Kalah dengan cuaca. Selsema terus demam. 
Bila hakak dia join Shaklee sejak 2013 dia terus consume Nutriferon. 
Bila World Champ kat Italy, US and Swiss, India, New Zealand race boleh kumpul point utk olympic. Badan tak mudah selsema and demam tahan sejuk
Then masa kat Incheon Para Games dia makan Vivix, Nutriferon
Baru ni lepas cedera utk fast recovery dia ambil Vivix, Omega, Nutriferon dengan Collagen Powder. pakar fisio dia pun cakap cedera tu cepat ok..




Nampak tak di situ yang Shaklee ni benar-benar supplemen selamat. Bukan mudah tau atlit ni nak ambil sebarang supplemen. Kalau ada drug, confirm memang dah digugurkan dari masuk sebarang acara sukan. Tapi, bila makan Shaklee takde pon sebarang kesan sampingan. Ini lah buktinya Shaklee ni 100% semulajadi, selamat dan berkesan.

So, bagi anda semua yang baru nak cuba Shaklee ni, tak perlu lah nak ragu-ragu atau risau ye.. Shaklee ni selamat untuk dimakan dalam jangka masa panjang sebab kekuatannya adalah melalui Landmark Study Shaklee


Anda berminat nak dapatkan Set Kesihatan Shaklee? Anda boleh dapatkan Set Kesihatan Shaklee dengan 2 cara :



Cara 1 : Anda boleh terus klik ke Set Kesihatan Shaklee  dan membuat pembelian terus melalui website Shaklee dengan bayaran menggunakan Kad Debit / Kad Kredit. Penghantaran adalah melalui GDEX / CITYLINK


Cara 2 : Anda boleh menghubungi saya untuk mendapatkan produk yang mana paling sesuai dengan anda, tips dan cara pengambilan yang betul dan konsultasi mengenai penggunaan produk secara PERCUMA.

Hubungi saya :

Azrina Mohd Jaafar
Shaklee ID : 859750
Call/ SMS/ Whatsapp : 013-6969805


0 comments:

Post a Comment

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Hai Saya Inajay. Pengedar Aktif Shaklee sejak 2011

Bonjour & Welcome

Seorang WAHM, ibu kepada seorang puteri, 2 putera kembar dan seorang putera.

Jom Join Saya

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Pembelian Menggunakan Kad Kredit/Debit

Hubungi Saya

Hubungi Saya

Kategori

Jom Like Mama Twin Punya Cerita

Popular Posts

Follow by Email

Powered by Blogger.