Monday, 11 September 2017

Kulit makin cantik berseri hasil 20 tahun amalkan Shaklee

Inilah hasilnya setelah 20 tahun setia mengamalkan Shaklee. Walaupun Puan Khadijah ni dah pon berumur 55 tahun,  tapi tetap nampak cantik, sihat & bertenaga. Rasa macam tak layak pulak nak dipanggil nenek walaupun dah mempunyai cucu. 





Ini juga membuktikan yang Shaklee ni selamat diamalkan dalam jangka masa panjang. Ia telah dibuktikan melalui Landmark Study Shaklee. Yang paling best walau pun keturunan Pn Khadijah ni penghidap tegar diabetis dan darah tinggi, di usia 55 tahun ni beliau masih bebas dari sebarang penyakit. Syukur, Alhamdulillah.. Semua dengan izin Allah. Kita sebagai hambaNya perlulah berusaha ke arah kebaikan. 


Apa yang Pn Khadijah amalkan?

Beliau konsisten amalkan ESP, Vitalea, B Complex, Vit C, Ostematrix, Alfalfa dan kadang-kadang tu beliau amalkan juga Vivix dan Kolagen Shaklee.




Ok, pada sesiapa yang nak kekal sihat dan cantik sepanjang masa jom kita sama-sama amalkan Shaklee. InsyaAllah. Ni adalah persediaan kita menghadapi usia tua. Tak nak lah nanti bila dah tua, bila kita sakit,  susahkan orang lain pulak kan? Makan supplemen merupakan salah satu usaha kita untuk kekal sihat.

Shaklee dijamin selamat, berkesan & semulajadi!


Oh ya, bulan ni ada promosi tau (Promosi Shaklee September 2017). Sekiranya anda membeli Set Kulit Cantik Shaklee, anda berpeluang untuk mendapatkan e-voucer diskaun sebanyak RM60. e-voucer ni boleh digunakan untuk pembelian vitamin pada sebelum 15 Oktober 2017. Kalau nak dapat peluang offer ni, cepat-cepat hubungi saya k.

Anda berminat nak dapatkan Set Kulit Cantik Shaklee? Anda boleh dapatkan Set Kulit Cantik Shaklee dengan 2 cara :

Cara 1 : Anda boleh terus klik ke Set Kulit Cantik Shaklee  dan membuat pembelian terus melalui website Shaklee dengan bayaran menggunakan Kad Debit / Kad Kredit. Penghantaran adalah melalui GDEX / CITYLINK

Cara 2 : Anda boleh menghubungi saya untuk mendapatkan produk yang mana paling sesuai dengan anda, tips dan cara pengambilan yang betul dan konsultasi mengenai penggunaan produk secara PERCUMA.

Hubungi saya :

Azrina Mohd Jaafar
Shaklee ID : 859750
Call/ SMS/ Whatsapp : 013-6969805


0 comments:

Post a Comment

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Hai Saya Inajay. Pengedar Aktif Shaklee sejak 2011

Bonjour & Welcome

Seorang WAHM, ibu kepada seorang puteri, 2 putera kembar dan seorang putera.

Jom Join Saya

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Pembelian Menggunakan Kad Kredit/Debit

Hubungi Saya

Hubungi Saya

Kategori

Jom Like Mama Twin Punya Cerita

Popular Posts

Follow by Email

Powered by Blogger.