Monday, 10 July 2017

Jom turunkan berat badan dengan Set Kurus Bajet Shaklee


Aduh du du... Susahnya nak turunkan berat badan ni. Nak naik punya la senang. 

Pernah tak korang alami situasi macam ni? Bagi sesiapa yang maintain kurus memang takde masalah. Tapi, bagi mereka yang mudah alami kenaikan berat badan ni memang la menjadi satu masalah besar bagi mereka. Apa kata korang cuba Set Kurus Bajet Shaklee 

Apa yang ada dalam Set Kurus Bajet Shaklee ni?




Dalam Set Kurus Bajet Shaklee ni ada 3 jenis vitamin iaitu :
  • Herb-Lax
  • Lecithin
  • Alfalfa

Fungsi setiap vitamin di dalam Set Kurus Bajet Shaklee


1) Herb-Lax

  • Membersihkan najis yang tersekat/ tersimpan lama dalam tubuh
  • Merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut
  • Membantu masalah sembelit
  • Mengempiskan perut
  • Melawaskan pembuangan air besar.

HerbLax akan menampakkan kesan dalam masa 8-12 jam selepas pengambilan. Mereka yang mengalami masalah sembelit yang serius boleh meningkatkan dos kepada 5-8 biji dan boleh kembali ke dos asal setelah proses pembuangan kembali normal. Bagi yang mengamalkan Alfalfa Complex dan Lecithin adalah dicadangkan untuk mencuba Herb-Lax untuk pembersihan usus secara keseluruhan.

2) Lecithin

  • Lecithin memecah serta mencairkan lemak terutama kolestrol
  • Ia membantu menurunkan total serum cholesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL)
  • Membantu mengawal paras triglycerides
  • Membantu memecahkan lemak badan dan mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluhan-pembuluhan darah.
  • Mengurangkan kesan buruk yang wujud dari masalah kolesterol.
3) Alfalfa Complex

  • Berupaya membuang toksin dalam badan dan boleh dimakan setiap hari tanpa kesan cirit birit.
  • Mengangkut lemak yang dibakar oleh Lecithin keluar dari badan.
  • Membantu pelawasan yang turut membantu menurunkan berat badan.
  • BONUS untuk wanita kerana Alfalfa juga mendapat jolokan ‘herba moden’ di mana berfungsi menyelesaikan masalah keputihan dan mengetatkan vagina. Ini memang Wow! Tak caya, try lah! 

Set Kurus Bajet Shaklee ni selamat ke?

Jangan risau ye, semua produk Shaklee adalah selamat untuk jangka masa panjang, tiada bahan kimia yang merbahaya, ada lulusan KKM, ada sijil halal dan diperkuatkan lagi dengan Landmark Study Shaklee

Apa kata mereka yang dah berjaya turunkan berat badan dengan Set Kurus Bajet Shaklee


Testimoni 1

Testimoni 2


Testimoni 3

Testimoni 4
e

Berapa harga Set Kurus Bajet Shaklee ni?


Harga satu Set Kurus Bajet Shaklee ni hanya RM170 untuk penggunaan lebih kurang 2 bulan. Memang sangat berbaloi.

Ok... dah jom semua kita kurangkan berat badan.. jaga kesihatan itu lebih penting kan? Nak dapatkan Set Kurus Bajet Shaklee? Anda boleh dapatkan Set Kurus Bajet Shaklee dengan 2 cara :

Cara 1 : Anda boleh terus klik ke Set Kurus Bajet Shaklee  dan membuat pembelian terus melalui website Shaklee dengan bayaran menggunakan Kad Debit / Kad Kredit. Penghantaran adalah melalui GDEX / CITYLINK

Cara 2 : Anda boleh menghubungi saya untuk mendapatkan produk yang mana paling sesuai dengan anda, tips dan cara pengambilan yang betul dan konsultasi mengenai penggunaan produk secara PERCUMA.

Hubungi saya :

Azrina Mohd Jaafar
Shaklee ID : 859750
Call/ SMS/ Whatsapp : 013-6969805


0 comments:

Post a Comment

Hai Saya Inajay. Pengedar Aktif Shaklee sejak 2011

Bonjour & Welcome

Seorang WAHM, ibu kepada seorang puteri, 2 putera kembar dan seorang putera.

Jom Join Saya

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Pembelian Menggunakan Kad Kredit/Debit

Hubungi Saya

Hubungi Saya

Kategori

Jom Like Mama Twin Punya Cerita

Popular Posts

Follow by Email

Powered by Blogger.