Monday, 12 June 2017

8 sebab utama kenapa anda perlu percaya kualiti dan keselamatan produk Shaklee

Tak dinafikan sekarang ni supplement tumbuh merata bak cendawan. Terlalu banyak syarikat-syarikat yang mengiklankan produk-produk supplement mereka. Persoalannya kat sini, selamat ke pengambilan produk-produk ni untuk jangkamasa panjang? Selamat ke dari bahan-bahan terlarang? 

Dengan Shaklee, kita tak perlu nak risau pon sebab kualiti dan keselamatan produk Shaklee adalah dijamin.

8 sebab utama kenapa anda perlu percaya kualiti dan keselamatan produk Shaklee


1) Shaklee telah menyaring lebih dari 350 bahan cemar, racun serangga dan bendasing untuk setiap bahan botani baru- bukan tu saja, Shaklee turut menyaring bahan tercemar lain termasuk logam berat, sisa pelarut, kehadiran radiasi dan pencemaran mikrob. 


2) Shaklee menjalankan lebih daripada 250 ujian racun serangga.
- ujian serangga ini telah melebihi syarat United States Pharmacopeia (USP)

3) Shaklee telah melakukan lebih 100,000 ujian kualiti setiap tahun
- Ujian ini adalah bertujuan untuk memastikan produk Shaklee selamat digunakan oleh semua lapisan masyarakat

4) Tiada tambahan pengawet, pemanis atau perisa tiruan
- Bagi memastikan Shaklee adalah 100% dari bahan semuladi, produk Shaklee tiada satu pun yang mengandungi 
tambahan pengawet, pemanis atau perisa tiruan

5) Bebas gluten
-Produk Shaklee adalah bebas gluten ini adalah baik bagi mereka yang mengalami alahan dengan gluten. Bila produk bebas gluten, maka kita berpeluang memiliki usus dan sistem penghadaman yang lebih sihat

6) Bukan GMO
-Produk Shaklee adalah bebas GMO dan telah disahkan melalui Program Pengekalan Identiti- iaitu program yang paling dipercayai untuk memastikan sesuatu produk itu bukan GMO dari peringkat biji benih hinggalah ke proses pengilangan

7) Terbiodegrasi
- Produk Get Clean Home Care Shaklee tidak mengandungi fosfat, nitrat atau borat. 

8) Shaklee tidak melakukan ujian ke atas haiwan
Produk Shaklee tidak diuji ke atas haiwan malah ia diuji ke atas manusia

Dengan 8 sebab ini maka sesuailah dengan kata-kata dari pengasas Shakle sendiri, Dr. Forest C. Shaklee :

Kami percayakan kualiti, kualiti adalah keutamaan

Nak dapatkan Produk Shaklee? Anda boleh dapatkan Produk Shaklee dengan 2 cara :

Cara 1 : Anda boleh terus klik ke Produk Shaklee  dan membuat pembelian terus melalui website Shaklee dengan bayaran menggunakan Kad Debit / Kad Kredit. Penghantaran adalah melalui GDEX / CITYLINK

Cara 2 : Anda boleh menghubungi saya untuk mendapatkan produk yang mana paling sesuai dengan anda, tips dan cara pengambilan yang betul dan konsultasi mengenai penggunaan produk secara PERCUMA.

Hubungi saya :

Azrina Mohd Jaafar
Shaklee ID : 859750
Call/ SMS/ Whatsapp : 013-6969805

0 comments:

Post a Comment

Hai Saya Inajay. Pengedar Aktif Shaklee sejak 2011

Bonjour & Welcome

Seorang WAHM, ibu kepada seorang puteri, 2 putera kembar dan seorang putera.

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Jom Beli Secara Online Guna Kad Kredit/Debit

Hubungi Saya

Hubungi Saya

Jom Like Mama Twin Punya Cerita

Popular Posts

Follow by Email

Powered by Blogger.