Thursday, 12 September 2013

Hangatkan hubungan suami isteri dengan "Vitamin Cinta" Shaklee

Vitamin Cinta? Waaa menarik tu.. Shaklee ada jugak ke keluarkan produk vitamin cinta? Mesti ramai yang nak tau apa sebenanye vitamin cinta ni. Kami namakan vitamin cinta ni sebab memang vitamin-vitamin ni sangatlah berkesan untuk menghangatkan lagi hubungan suami isteri.. Membantu memperbaiki hubungan suami isteri yang dingin dan macam-macam lagi.. Ada jugak yang gelar vitamin ni "Vitamin Seks"



Vitamin Cinta yang saya maksudkan tu adalah vitamin E dan alfalfa.. Kedua-dua vitamin ni sangat penting dalam menghangatkan lagi hubungan suami isteri..Jom kita usha dulu pe peranan vitamin E ni.

Peranan Vitamin E untuk suami isteri : 



  1. Lebih tenaga
  2. Ereksi yang lebih lama
  3. Lebih cepat teransang
  4. Meningkatkan pengeluaran air mani bagi lelaki
  5. Meningkatkan kesuburan
  6. Mestabilkan hubungan seks/kewanitaan terutama bagi ibu menyusu yang mempunyai hormon prolaktin ( hormon menyusu) yang tinggi 
  7. Melancarkan pengaliran darah

Kebanyakan lelaki yang mengambil Vitamin E sekurang-kurangnya seminggu sekali akan mempunyai lebih tenaga dan menikmati hubungan suami isteri berbanding yang tidak mengambilnya.Manakala wanita pula yang mengambil sekurang-kurang nya selama tiga bulan, akan membantu meningkatkan “sexual desires dan menikmati hubungan CINTA dengan lebih baik.
Antioksidan yang seimbang dalam VITAMIN E bertindak menghalang penghasilan radikal bebas akibat tekanan. Nitrik oksida membantu pelancaran darah di alat sulit lelaki dan membantu ereksi yang lebih baik. Maka VITAMIN-E memang terbukti membantu lelaki terutama yang mengalami tekanan akibat kerja atau masalah kesihatan.

Pengambilan VITAMIN-E berdosage tinggi iaitu 600-800 IU setiap hari membantu badan wanita menghasilkan estrol dan progesterone untuk mengimbangi lebihan estrogen dalam badan. Kondisi di mana “estrogen berlebihan” akan menyebabkan symptom PMS, seperti risau, kembung perut, sakit kepala, sengugut dan “mood swings”, yang sememangnya akan menganggu keadaan diri seorang wanita.

sumber 

Nak tau lagi apa keistimewaan vitamin E ni? Jom KLIK SINI

Jom kita baca plak apa kelebihan alfalfa ni khususnya kepada wanita :

Kelebihan alfalfa 



  • Berfungsi seperti "kacip fatimah" iaitu merapatkan yang membantu hubungan suami isteri semakin hangat
  • Membantu pembesaran payudara, (wahh!! bonus ni)
  • Membantu menyelesaikan masalah "kering ketika bersama"
  • Membantu mengurangkan masalah keputihan pada wanita
Nak tahu apa komen-komen para suami bila isteri mereka mengamalkan alfalfa? Jom KLIK SINI

Eh tapi jangan salah sangka ye.. Alfalfa ni bukan untuk wanita je tau.. Lelaki pon patut mengamalkan alfalfa untuk kesihatan sebab alfalfa ni mempunyai 1001 khasiat. Kalau anda nak tahu apa khasiatnya jom KLIK SINI

Bila dah baca penerangan dan komen-komen kat atas ni pasal vitamin cinta shaklee, saya pasti mesti ramai yang teruja nak dapatkan kedua-dua vitamin ni kan. Untuk dapatkan vitamin ni anda boleh hubungi saya dengan segera sebab saya nak offer kepada anda harga SUPER SPECIAL.Rugi tak cuba tau.. Jom ctc saya :)

* Sila klik LIKE fanpage kami di facebook “Momma Twinz Vitamin Shoppe untuk ikuti pelbagai promosi terkini!!!
Salam Sihat, Cantik & Ceria ~ Inajay - 
~ Website : http://mommatwinz.blogspot.com
FaceBook : Azrina Mohd Jaafar
Fan Page : Momma Twinz Vitamin Shoppe
Phone, sms / whatsapp : 013-6969805
Shaklee ID : 859750

0 comments:

Post a Comment

Hai Saya Inajay. Pengedar Aktif Shaklee sejak 2011

Bonjour & Welcome

Seorang WAHM, ibu kepada seorang puteri, 2 putera kembar dan seorang putera.

Promosi Terkini

Promosi Terkini

Jom Beli Secara Online Guna Kad Kredit/Debit

Hubungi Saya

Hubungi Saya

Jom Like Mama Twin Punya Cerita

Popular Posts

Follow by Email

Powered by Blogger.